Meny
  Mar 29, 2021

  Plåt & Lack

  Visby BilCity är medlem i Kontrollerad Bilverkstad, den gröna punkten, som är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF), Bilindustriföreningen (BIL Sweden), Svensk Bensinhandel, Konsumentverket (KOV), Motormännens Riksförbund (M), Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. 

  För oss innebär det en tät granskning av oberoende instanser, för att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar bilen hos oss. 

  PLÅT OCH LACK 

  Vi på Visby Bilcity samarbetar med Zions Bilplåt & Lack AB. Läs mer om Zions Bilplåt och Lack AB här .

  OM DU HAR FÅTT EN SKADA PÅ BILEN 

  Börja med att fylla i din skadeanmälan. En skadeanmälan består av två delar – en gemensam och en personlig. Den gemensamma fyller du och eventuellt andra inblandade i gemensamt. Efter du fyllt i båda delarna skickar du in dem till ditt försäkringsbolag. Saknar du blanketten (du bör ha några i bilen till behov) finns de att hämta på ditt försäkringsbolag eller tanka ner via Motormännen . 

  Kontakta oss för en besiktning av skadorna, tillsammans går vi igenom vilka skador på fordonet som kan ha uppstått vid olyckan och skickar en skaderapport med en kalkyl till ditt försäkringsbolag. Vi bokar även en tid för reparationen av ditt fordon.